Elérhetőségeink:

Dominó Panzió - Szállás Székesfehérvár

Címünk: 8000 Székesfehérvár, Fiskális út 111
(Fiskális és Kassai utca sarkán)
Telefon /Fax: 06-22/305-279
Mobil.: 06-20/363-2455
E-mail: domino@enternet.hu
Honlap: www.dominos.hu


Dominó Panzió - Székesfehérvár nagyobb térképen való megjelenítése


Megközelítés:


>>>>Térképes útvonaltervezés<<<<

Leírás:

Autóval Budapest irányából: Jöjjön le az autópályáról az első székesfehérvári leágazásnál (Agárd, Székesfehérvár-kelet), ahogy bejön Székesfehérvárra a hatodik lámpánál forduljon jobbra (ez a Fiskális út). Menjen egyenesen, elér egy körforgalomhoz, azon is egyenesen tovább. A panzió kb. 200 méterre lesz az utca jobb oldalán (Fiskális út 111).

Autóval Balaton irányából: Jöjjön le az autópályáról a harmadik székesfehérvári leágazásnál (Agárd, Székesfehérvár-kelet), ahogy bejön Székesfehérvárra a hatodik lámpánál forduljon jobbra (ez a Fiskális út). Menjen egyenesen, elér egy körforgalomhoz, azon is egyenesen tovább. A panzió kb. 200 méterre lesz az utca jobb oldalán (Fiskális út 111).

Autóval 8-as úton Veszprém irányából: Ahogy beér Székesfehérvárra, ne a centrum felé, hanem Győr, majd Bicske irányába menjen, az elkerül (811) úton. A Tesco utáni rendőrlámpás kereszteződésnél forduljon balra, majd az első ipszilon elágazásnál forduljon jobbra. Menjen egészen a körforgalomig, a körforgalomban forduljon balra, a panzió kb. 200 méterre lesz az utca jobb oldalán (Fiskális út 111).

Tömegközlekedéssel az autóbusz pályaudvarról: Az autóbusz pályaudvaron szálljon fel a 26/A buszra, menjen 10 megállót, a „Máriavölgyi elágazás” nevű megállóig. Ha itt leszáll szemben az út túloldalán, már meglátja a panziónkat.

Tömegközlekedéssel a vasúti pályaudvarról: A vasúti pályaudvaron szálljon fel 31-es, vagy 32-es buszra. 31-es busszal menjen 12 megállót, a „Máriavölgyi elágazás” nevű megállóig. A panziónk a megállótól kb. 100 méterre lesz az út jobb oldalán. 32-es busszal menjen 11 megállót, a „Máriavölgyi elágazás” nevű megállóig. Ha itt leszáll szemben az út túloldalán, már meglátja a panziónkat.
Akciók-Kedvezmények

Képek/Bilder/Pictures


Megközelítés

Székesfehérvár, Fiskális út 111

Éttermek

Éttermek, vendéglők Székesfehérváron

Múzeumok

Múzeumok, műemlékek Székesfehérváron

Sport

Sport, sportegyesületek Székesfehérváron